• Hjem
  • Etter gravferden
  • Gravminne

Gravminne

Vi tilbyr både midlertidige og varige gravminner. Vi har midlertidige både i hjerteutforming og som kors. Vi kan trykke bilde av avdøde med navn for å sette på det midlertidige minnet. Det midlertidige minnet er inkludert i vårt honorar ved begravelse.

 

 

Gravminne i stein

Vi forhandler gravminner i stein fra Eide Sten. Se deres katalog

Vi hjelper deg med utforming, bestilling og står for montering. I tillegg tilbyr vi planting og stell ved minnet. 

 

 

Oppussing av gravminner

Vi gjennomfører oppussing av gravstein i egne lokaler, med kort ventetid. For gull må vi sende inn steinen til år leverandør Eide Stein.

Oppretting av gravminner for 1 750,- ink mva per gravminne. Tillegg for minner over 90cm bredde kr 1 000,- Bolting av uboltede minner gis det prisoverslag på i hvert tilfelle, avhengig av stein mv. 

Vi får gravert nye navn/innskripsjoner på bestilling. Priseksempel (ved avsatt plass) kr 6800,-. Dette er i lakk, med frakt. Eventuell oppussing kommer i tillegg.

Vår steinleverandør Eide Stein leverer også bronsedetaljer, bronsebokstaver og annet tilbehør.

 

Henting og vask av stein kr. 2600, naturstein 3300

Oppussing av navn/ornament pr stk kr. 1400 første, 1200 andre. For ru framside kr 2400 første

Oppussing i gull kr 2400, 1800 påfølgende. Oppussing av steiner med gull krever enten innsending til leverandør eller oppsamling til leverandør har runde i området da vi ikke utfører gull-legging selv.

 

 

Planting og stell

Vi planter på gravene på Leka krikegård, samt Gutvik kirkegård på bestilling. Vi avtaler pris for planter, kranser, lys og annet i hvert tilfelle.

© 2020-2022 Cafèflora, AS Høgsand           Orgnr 926 401 793 MVA Foretaksregistret

Leknessjøveien 154, 7994 Leka. Ring 74 69 99 92 for Cafèflora og varelevering. Send epost til post@cafeflora.no for blomster eller butikk. Ring 74 39 91 23 for Leka begravelsesbyrå (telefontid hele døgnet) epost post@lekabegravelsesbyrå.no

 

Vårt begravelsesbyrå: Leka Begravelsesbyrå-Høgholm

Vi driver Leka Begravelsesbyrå-Høgholm. Skal du bestille blomster til en begravelse ring oss på 74 69 99 92, bestill via minnesidene direkte, Euroflorist, send oss en epost, eller gå til blomsterbestilling i menyen på toppen av denne siden.

 

Tripadvisor  Facebook  Instagram

 Etablert med støtte fra Leka kommune og Innovasjon Norge

 

Medlem/andelshaver i Virke Gravferd og Visit Namdalen

Alt innenfor trykkeridelen vår leveres av Lekatrykk