Humanetisk gravferd

En humanistisk gravferdsseremoni er en seremoni der den avdødes ønsker er i fokus, og man står veldig fritt i både form og innhold. Human-Etisk Forbund sørger for en seremonileder, som planlegger seremonien, og setter opp program. Den holder minnetale, og det er vanlig med både diktopplesing, musikk og andre innslag. Dette koster 4 500 for ikke-medlemmer av Human-Etisk Forbund, gratis for avdød medlem.

Programmet er ofte satt sammen med musikk, klokkeringing både på inn- og utgang om mulig og ønskelig, diktlesing, minnetale ved seremonileder, opplesing av kranse-/blomstersløyfer, personlige minneord fra familie, venner, kollegaer, nedleggelse av rose/blomst på kiste av de nærmeste, kransepålegging, stille stund og senking i jorden

Seremonien holdes ofte i et livssynsnøytralt lokale.

 

Kontakt Human-Etisk Forbund Trøndelag på telefon 96 0047 50 (man-tors 09.00-15.00)

 

Gravferdsprogram

Vi setter opp program i samarbeid med dere, og utformer dettte som dere ønsker og som seremonileder anbefaler.

 

 

© 2020-2024 Cafèflora, AS Høgsand           Orgnr 926 401 793 MVA Foretaksregistret

Leknessjøveien 154, 7994 Leka. Ring 74 69 99 92 for Cafèflora og varelevering. Send epost til post@cafeflora.no for blomster eller butikk.
Ring 74 39 91 23 for Leka begravelsesbyrå (telefontid hele døgnet) epost post@lekabegravelsesbyrå.no

 

Vårt begravelsesbyrå: Leka Begravelsesbyrå

Vi driver Leka Begravelsesbyrå. Skal du bestille blomster til en begravelse ring oss på 74 69 99 92, bestill via minnesidene direkte, Euroflorist, send oss en epost, eller gå til blomsterbestilling i menyen på toppen av denne siden.

 

Tripadvisor  Facebook  Instagram

 Etablert med støtte fra Leka kommune og Innovasjon Norge

 

Medlem i Virke Gravferd

Alt innenfor trykkeridelen vår leveres av Lekatrykk