Program i seremoni

Vi utformer og trykker program til seremonien. Det er ulike standarder for program. For seremoni i Den norske kirkes ordning, følger dette et bestemt oppsett, dette er vi kjent med og utformer i forhold til det. 

For valg av salmer og musikk i seremonier i Den norske kirke, avtaler man dette med presten, siden det er presten som framfører og leder seremonien. Han hjelper dere med å finne verdige og riktige salmer og vers. Dere kan ta direkte kontakt med presten, eller la oss formidle deres kontaktinformasjon. Det kan også være lurt å notere ned om man har en salme eller et vers i tankene som den avdøde eller noen som stod han nær likte. I artikkelen Kirkelig gravferd står det om disse føringene

 Til høyre kan dere se et eksempel på program. Vi trykker program selv og har flere papirkvaliteter og teksturer å velge mellom.

Se vår prisopplysningsside for priser på programmer. Prisliste begravelsesbyrå

© 2020-2022 Cafèflora, AS Høgsand           Orgnr 926 401 793 MVA Foretaksregistret

Leknessjøveien 154, 7994 Leka. Ring 74 69 99 92 for Cafèflora og varelevering. Send epost til post@cafeflora.no for blomster eller butikk.
Ring 74 39 91 23 for Leka begravelsesbyrå (telefontid hele døgnet) epost post@lekabegravelsesbyrå.no

 

Vårt begravelsesbyrå: Leka Begravelsesbyrå

Vi driver Leka Begravelsesbyrå. Skal du bestille blomster til en begravelse ring oss på 74 69 99 92, bestill via minnesidene direkte, Euroflorist, send oss en epost, eller gå til blomsterbestilling i menyen på toppen av denne siden.

 

Tripadvisor  Facebook  Instagram

 Etablert med støtte fra Leka kommune og Innovasjon Norge

 

Medlem i Virke Gravferd

Alt innenfor trykkeridelen vår leveres av Lekatrykk