Humanetisk gravferd

En humanistisk gravferdsseremoni er en seremoni der den avdødes ønsker er i fokus, og man står veldig fritt i både form og innhold. Human-Etisk Forbund sørger for en seremonileder, som planlegger seremonien, og setter opp program. Den holder minnetale, og det er vanlig med både diktopplesing, musikk og andre innslag. Dette koster 4 500 for ikke-medlemmer av Human-Etisk Forbund, gratis for avdød medlem.

Programmet er ofte satt sammen med musikk, klokkeringing både på inn- og utgang om mulig og ønskelig, diktlesing, minnetale ved seremonileder, opplesing av kranse-/blomstersløyfer, personlige minneord fra familie, venner, kollegaer, nedleggelse av rose/blomst på kiste av de nærmeste, kransepålegging, stille stund og senking i jorden

Seremonien holdes ofte i et livssynsnøytralt lokale.

 

Kontakt Human-Etisk Forbund Trøndelag på telefon 96 0047 50 (man-tors 09.00-15.00)

 

Gravferdsprogram

Vi setter opp program i samarbeid med dere, og utformer dettte som dere ønsker og som seremonileder anbefaler.

 

 

© 2020-2022 Cafèflora, AS Høgsand           Orgnr 926 401 793 MVA Foretaksregistret

Leknessjøveien 154, 7994 Leka. Ring 74 69 99 92 for Cafèflora og varelevering. Send epost til post@cafeflora.no for blomster eller butikk.
Ring 74 39 91 23 for Leka begravelsesbyrå (telefontid hele døgnet) epost post@lekabegravelsesbyrå.no

 

Vårt begravelsesbyrå: Leka Begravelsesbyrå-Høgholm

Vi driver Leka Begravelsesbyrå-Høgholm. Skal du bestille blomster til en begravelse ring oss på 74 69 99 92, bestill via minnesidene direkte, Euroflorist, send oss en epost, eller gå til blomsterbestilling i menyen på toppen av denne siden.

 

Tripadvisor  Facebook  Instagram

 Etablert med støtte fra Leka kommune og Innovasjon Norge

 

Medlem i Virke Gravferd

Alt innenfor trykkeridelen vår leveres av Lekatrykk