Konferansen

Det å planlegge en begravelse starter gjerne med at man har en samtale med et begravelsesbyrå. Konferansen er starten på det hele og en viktig del av prosessen. Vi inviterer så til en konferanse, den ønsker mange at vi tar i hjemmet, noe vi gjerne er med på uten ekstra kostnad. På konferansen går vi gjennom akkurat passe mengde avgjørelser. Vi vil vurdere situasjonen og gjøre vårt ytterste for å ikke både komme med for mye informasjon og spørsmål, og ei heller for lite.

På denne siden har vi samlet en del informasjon om alle stegene, listen vil aldri passe helt eller være helt komplett, men kan være til hjelp for dere for å se hva som er mulig, hvilken rekkefølge tingene skjer i og kunne sette dere inn i det i ro og mak.

 

Vår side Når noen har gått bort gir generell informasjon  om hva som skjer, frister og melding av dødsfallet.

 

Konferansen tas oftest i hjemmet og er en gjennomgang av ulike papirer. Vi tilpasser denne til situasjonen, og vi bistår med svar på de spørsmål som måtte komme

Vi har også mulighet til å ta konferansen i våre lokaler ved Leknessjøveien 154, 7994 Leka.

 

For kunder i Nærøysund og Bindal vil vi også kostnadsfritt kunne komme hjem til dere, eller leie et kontor der det måtte passe for å utføre konferansen.

© 2020-2024 Cafèflora, AS Høgsand           Orgnr 926 401 793 MVA Foretaksregistret

Leknessjøveien 154, 7994 Leka. Ring 74 69 99 92 for Cafèflora og varelevering. Send epost til post@cafeflora.no for blomster eller butikk.
Ring 74 39 91 23 for Leka begravelsesbyrå (telefontid hele døgnet) epost post@lekabegravelsesbyrå.no

 

Vårt begravelsesbyrå: Leka Begravelsesbyrå

Vi driver Leka Begravelsesbyrå. Skal du bestille blomster til en begravelse ring oss på 74 69 99 92, bestill via minnesidene direkte, Euroflorist, send oss en epost, eller gå til blomsterbestilling i menyen på toppen av denne siden.

 

Tripadvisor  Facebook  Instagram

 Etablert med støtte fra Leka kommune og Innovasjon Norge

 

Medlem i Virke Gravferd

Alt innenfor trykkeridelen vår leveres av Lekatrykk